Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op woensdag 22 november 2023 zijn er Tweede Kamerverkiezingen gehouden in Stichtse Vecht. De uitgebrachte stemmen zijn op woensdag,...

Redactie Breukelennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Vervolg uitbreiding hoogspanningsstation Breukelen-Kortrijk

Breukelen - Op woensdag 22 november 2023 zijn er Tweede Kamerverkiezingen gehouden in Stichtse Vecht. De uitgebrachte stemmen zijn op woensdag, nadat om 21:00 uur de stembureaus gesloten waren, alvast op de stembureaus op lijstniveau geteld. Op donderdag 23 november zijn de stemmen op een centrale locatie op lijst- en kandidaatsniveau geteld. Bekijk de uitslagen verkiezingen Tweede Kamer 2023 en processen-verbaal . Opkomst iets lager dan in 2021 In gemeente Stichtse Vecht ging 81,55% van de stemgerechtigden naar de stembus. In 2021 was de opkomst 81,93%. Zitting centraal stembureau Vermoed je dat er een fout gemaakt is in een proces-verbaal? Tot en met woensdag 29 november 10:00 uur kun je een melding doen bij de Kiesraad . Tijdens een openbare zitting van het centraal stembureau (de Kiesraad) worden de uitslagen nog definitief vastgesteld.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Gemeente Stichtse Vecht op https://stichtsevecht.nl/nieuws/7456/uitslagen-verkiezingen-tweede-kamer-in-stichtse-vecht-2023-bekend/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Breukelen te informeren over wat er speelt in Breukelen. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Vervolg uitbreiding hoogspanningsstation Breukelen-Kortrijk