Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met de Vrijwilligersprijs spreken we onze waardering uit voor vrijwilligers. Elk jaar reikt de gemeente de prijs uit aan een groep...

Redactie Breukelennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Centraal stemmen tellen op donderdag 23 november

Gemeente Stichtse Vecht - Met de Vrijwilligersprijs spreken we onze waardering uit voor vrijwilligers. Elk jaar reikt de gemeente de prijs uit aan een groep en aan een individu. In beide categorieën zijn er 3 genomineerden. Op donderdag 7 december horen de genomineerden wie de Vrijwilligersprijs 2023 heeft gewonnen. Vrijwilligers maken het verschil Wethouder en juryvoorzitter Karin van Vliet: ´Als jury voelden we ons vereerd om de genomineerden te mogen kiezen uit alle inzendingen. Het is in de huidige samenleving belangrijk om vrijwilligers te koesteren. Deze prijs onderstreept onze waardering. In mijn ogen zijn alle vrijwilligers winnaars!’ Genomineerden in de categorie ´individuele vrijwilliger´ De volgende vrijwilligers maken kans: Fransje Huurman (Stichting ´de Boffers´) Nico Schoenmaker (Zwemvereniging Zwemlust) Mike Lodder (hulp aan Oekraïense vluchtelingen, de winkeliers- en Oranjevereniging) Genomineerden in de categorie ´groep´ De volgende groepen zijn genomineerd: Wijkcommissie Breukelen Noord en vrijwilligers Henk van der Griftpark Bestuur OSM’75 Atletiek en Recreatiesport Maarssenbroek Gezinsbuddy´s Maarssen/Breukelen Een onafhankelijke jury koos deze genomineerden uit de 55 vrijwilligers en vrijwilligersgroepen die zijn voorgedragen. Wijzer in Vrijwillige inzet van MOmenz organiseert de verkiezing namens de gemeente. Prijsuitreiking op 7 december Dit jaar vindt de uitreiking plaats in Boom & Bosch, te Breukelen. Juryvoorzitter Karin van Vliet reikt de prijs uit tijdens de feestelijke high-tea voor de genomineerde vrijwilligers en hun genodigden. De winnaars krijgen een trofee en natuurlijk eeuwige roem.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Gemeente Stichtse Vecht op https://stichtsevecht.nl/nieuws/7427/vrijwilligersprijs-2023-genomineerden-zijn-bekend/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Breukelen te informeren over wat er speelt in Breukelen. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Centraal stemmen tellen op donderdag 23 november