Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Breukelen en willen hier ook nooit meer weg. Breukelen heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Breukelen.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Breukelen. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Breukelen nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Breukelen zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Breukelennieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Breukelen en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Breukelen, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Breukelen te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Breukelen.

Het laatste nieuws in Breukelen

Breukelennieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats