Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weeresteinlaan 2 3555 XN Utrecht te koop

Redactie Breukelennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Breukelen en de omgeving van Breukelen. Zoek de ideale woning in Breukelen.

Meer informatie over Weeresteinlaan 2 3555 XN Utrecht 

De woning aan de Weeresteinlaan 2 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 599.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 114 m² en staat op een perceel van 113 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Moderne, royale en lichte hoekwoning met eigen parkeerplaats

De advertentie van de woning aan de Weeresteinlaan 2 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Breukelen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Weeresteinlaan 2

Postcode en woonplaats

3555 XN Utrecht

Woonoppervlakte

114 m²

Perceeloppervlakte

113 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 599.000 k.k.

Interesse in Weeresteinlaan 2 3555 XN Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Willems & Steinvoort Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Weeresteinlaan 2.

Ben je op zoek naar een makelaar in Breukelen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Breukelen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Breukelen te koop
  2. Weeresteinlaan 2 3555 XN Utrecht