Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Valkstraat 49 3514 TH Utrecht te koop

Redactie Breukelennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Breukelen en de omgeving van Breukelen. Zoek de ideale woning in Breukelen.

Meer informatie over Valkstraat 49 3514 TH Utrecht 

De woning aan de Valkstraat 49 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 595.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 91 m² en staat op een perceel van 61 m². Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Instapklare woning met tuin op een absolute toplocatie!

De advertentie van de woning aan de Valkstraat 49 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Breukelen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Valkstraat 49

Postcode en woonplaats

3514 TH Utrecht

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

61 m²

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 595.000 k.k.

Interesse in Valkstraat 49 3514 TH Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Van Doorn Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Valkstraat 49.

Ben je op zoek naar een makelaar in Breukelen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Breukelen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Breukelen te koop
  2. Valkstraat 49 3514 TH Utrecht