Zoek
Sluit dit zoekvak.

Straatweg 23 3603 CV Maarssen te koop

Redactie Breukelennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Breukelen en de omgeving van Breukelen. Zoek de ideale woning in Breukelen.

Meer informatie over Straatweg 23 3603 CV Maarssen 

De woning aan de Straatweg 23 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is Prijs op aanvraag.

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 363 m² en staat op een perceel van 2.899 m². Met 12 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Straatweg 23 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Breukelen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Straatweg 23

Postcode en woonplaats

3603 CV Maarssen

Woonoppervlakte

363 m²

Perceeloppervlakte

2.899 m²

Aantal kamers

12

Vraagprijs

Prijs op aanvraag

Interesse in Straatweg 23 3603 CV Maarssen

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor VOORMA EN WALCH MAKELAARS IN HET GOOI BUSSUM. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Straatweg 23.

Ben je op zoek naar een makelaar in Breukelen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Breukelen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Breukelen te koop
  2. Straatweg 23 3603 CV Maarssen