Zoek
Sluit dit zoekvak.

Door een brand in het klein chemisch afvaldepot is het tijdelijk niet mogelijk om klein chemisch afval in te leveren bij het afvalscheidingsstation...

Redactie Breukelennieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Gemeente ontvangt ruim 5 miljoen euro voor versnelling woningbouw

Gemeente Stichtse Vecht - Door een brand in het klein chemisch afvaldepot is het tijdelijk niet mogelijk om klein chemisch afval in te leveren bij het afvalscheidingsstation in Maarssen. Het afvalscheidingsstation is wel open voor het inleveren van ander afval. Klein chemisch afval inleveren in Breukelen of Loenen aan de Vecht Wil je klein chemisch afval inleveren? Dat kan wel bij de afvalscheidingsstations in Breukelen en Loenen aan de Vecht.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Gemeente Stichtse Vecht op https://stichtsevecht.nl/nieuws/7435/inleveren-klein-chemisch-afval-tijdelijk-niet-mogelijk-bij-afvalscheidingsstation-maarssen/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Breukelen te informeren over wat er speelt in Breukelen. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Gemeente ontvangt ruim 5 miljoen euro voor versnelling woningbouw