Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Adriaan Mulderstraat 122 3555 BP Utrecht te koop

Redactie Breukelennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Breukelen en de omgeving van Breukelen. Zoek de ideale woning in Breukelen.

Meer informatie over Adriaan Mulderstraat 122 3555 BP Utrecht 

De woning aan de Adriaan Mulderstraat 122 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 400.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 84 m² en staat op een perceel van . Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
A-label 3k app bovenste woonlaag in Zuilen, lift, Domzicht en garage

De advertentie van de woning aan de Adriaan Mulderstraat 122 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Breukelen en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Adriaan Mulderstraat 122

Postcode en woonplaats

3555 BP Utrecht

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 400.000 k.k.

Interesse in Adriaan Mulderstraat 122 3555 BP Utrecht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor LEF Makelaars & Taxateurs. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Adriaan Mulderstraat 122.

Ben je op zoek naar een makelaar in Breukelen, bekijk dan zeker even deze makelaars in Breukelen.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Breukelen te koop
  2. Adriaan Mulderstraat 122 3555 BP Utrecht