Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector CareerValue 19-02-2024

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector

Wil je graag aan de slag als Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector in Arnhem? Bekijk dan snel deze vacature.

CareerValue is op zoek naar een Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Test Engineer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

ICT

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector

Klinkt deze vacature als Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 18-04-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot CareerValue. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres tim@careervalue.nl en telefoonnummer 31888833072. De website van Unknown is https://www.careervalue.nl/. Je kan je voor deze vacature als Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector tot Team Account CareerValue.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Breukelen
  2. Test Engineer voor verduurzamen agrarische sector CareerValue 19-02-2024

Bekijk nog meer vacatures