Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken Holland Talent Group 14-02-2024

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken

Wil je graag aan de slag als Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken in Leiden? Bekijk dan snel deze vacature.

Holland Talent Group is op zoek naar een Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Salarisadministrateur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Detailhandel

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

3500 – 4200 euro

Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken

Klinkt deze vacature als Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 13-04-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Holland Talent Group. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres christiaan@hollandtalentgroup.com en telefoonnummer 614589196. De website van Unknown is https://hollandtalentgroup.com/. Je kan je voor deze vacature als Salarisadministrateur - Maarssen - 50% thuiswerken tot Christiaan van Galen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Breukelen
  2. Salarisadministrateur – Maarssen – 50% thuiswerken Holland Talent Group 14-02-2024

Bekijk nog meer vacatures