Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Receptioniste Eurofiber Tempo-Team 02-10-2023

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Receptioniste Eurofiber

Wil je graag aan de slag als Receptioniste Eurofiber in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Receptioniste Eurofiber. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Receptioniste Eurofiber te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Receptionist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

16 – 16 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Receptioniste Eurofiber

Klinkt deze vacature als Receptioniste Eurofiber voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 30-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres recruitment@sparq.nl en telefoonnummer 06-23186570. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Receptioniste Eurofiber tot Lisanne Groeneveld.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Breukelen
  2. Receptioniste Eurofiber Tempo-Team 02-10-2023

Bekijk nog meer vacatures