Search
Close this search box.

Bekijk de vacature PHP Developer OrangeValley 27-12-2023

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature PHP Developer

Wil je graag aan de slag als PHP Developer in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

OrangeValley is op zoek naar een PHP Developer. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 5000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als PHP Developer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wat zoeken we in jou?

  • Motivatie; bij ons team draait het niet alleen om code, maar vooral om de drive om te leren.
  • Je kunt goed logisch redeneren, waardoor je in staat bent om elk vraagstuk in een handomdraai te doorgronden en op te lossen.
  • Een goede beheersing van PHP, ervaring met de Scrum-werkwijze, API's, webservices en integraties is een goede aanvulling.
  • Certificeringen op het gebied van development zijn mooi meegenomen.

Waarom is werken bij OrangeValley iets voor jou?
Wij zijn een data gedreven club met de focus op innovatie en groei in ons vakgebied. Wat we anders doen is; dat we de laatste ontwikkelingen in ons vak zo snel mogelijk bij onze opdrachtgevers toepassen. Die innovatie betekent dus ook constante ontwikkeling in kennis en groei van ons team. We werken doorlopend aan de cultuur in de organisatie, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken.

Zien we je snel bij ons op kantoor?
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Php Developer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

ICT

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

5000 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van PHP Developer

Klinkt deze vacature als PHP Developer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot OrangeValley. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres donja.hoorn@orangevalley.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als PHP Developer tot Donja Hoorn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Breukelen
  2. PHP Developer OrangeValley 27-12-2023

Bekijk nog meer vacatures