Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd Accare 25-05-2024

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd

Wil je graag aan de slag als Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd in Unknown? Bekijk dan snel deze vacature.

Unknown is op zoek naar een Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4108 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Unknown

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Gz-psycholoog

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

4108 – 6264 euro

Solliciteren op de functie van Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd

Klinkt deze vacature als Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 24-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Unknown. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Unknown en telefoonnummer Unknown. De website van Unknown is Unknown. Je kan je voor deze vacature als Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd tot Unknown Unknown.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Opleidingsplaats Klinisch Psycholoog Kind & Jeugd Accare 25-05-2024

Bekijk nog meer vacatures