Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef Leger des Heils 08-01-2024

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef

Wil je graag aan de slag als Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Leger des Heils is op zoek naar een Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef. Het betreft een voor minimaal 4 uur met een minimaal salaris van 2161 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Wonen

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

4 – 32 uur

Salaris

2161 – 2697 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef

Klinkt deze vacature als Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 08-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Leger des Heils. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@legerdesheils.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.legerdesheils.nl/vacatures. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Breukelen
  2. Medewerker Wonen en Welzijn verpleeghuis Merenhoef Leger des Heils 08-01-2024

Bekijk nog meer vacatures