Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0) Brederijn 3.0 B.V. 06-11-2023

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0)

Wil je graag aan de slag als Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0) in Purmerend? Bekijk dan snel deze vacature.

Brederijn 3.0 B.V. is op zoek naar een Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Manager Islamitische Slachterij

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Senior management

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0)

Klinkt deze vacature als Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 04-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brederijn 3.0 B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres hvanzanten@brederijn.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is http://brederijn.nl/. Je kan je voor deze vacature als Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0) tot Helene van Zanten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Breukelen
  2. Manager TIM Stichtse Vecht bij Timon (via Brederijn 3.0) Brederijn 3.0 B.V. 06-11-2023

Bekijk nog meer vacatures