Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Bijbaan pedagogisch medewerker KDV Aethon 17-01-2024

Redactie Breukelennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Breukelen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Bijbaan pedagogisch medewerker KDV

Wil je graag aan de slag als Bijbaan pedagogisch medewerker KDV in Rijswijk Zh? Bekijk dan snel deze vacature.

Aethon is op zoek naar een Bijbaan pedagogisch medewerker KDV. Het betreft een voor minimaal 12 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Bijbaan pedagogisch medewerker KDV te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je bent niet alleen iemand die de handen uit de mouwen steekt, maar ook een actieve en zelfverzekerde professional op de werkvloer. Je herkent het werk dat gedaan moet worden en je staat stevig in je schoenen.
Je hebt niet alleen een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, maar beschikt ook over uitstekende sociale vaardigheden.

Daarnaast voldoe je aan één van de kwalificatie eisen:

 •  Je hebt een propedeuse behaald voor de opleiding; Pedagogische Wetenschappen, Universitaire Pabo of Psychologie
 •  Je bent in bezit van minimaal de helft van je mastergraad; Pedagogische Wetenschappen, Universitaire Pabo of Psychologie
 •  Je bent 3e jaars hbo-student en in het bezit van minimaal 120 studiepunten of een overgangsbewijs
 •  Je bent 4e jaars hbo-student en in het bezit van minimaal 180 studiepunten of een overgangsbewijs
 •  Je bent in het bezit van een mbo-diploma (bijv. Gespecialiseerd pedagogisch medewerker of onderwijsassistente) dat kwalificeert en volgt nu een hbo studie
 •  Je bent doordeweeks overdag beschikbaar
Bij twijfel of je voldoet aan de juiste opleiding kun je direct contact opnemen met onze recruiter Tjabine Bouma. Je kunt haar bereiken via tjabine.bouma@aethon.nl of telefonisch via 0621127333 (bellen of whatsappen).


Arbeidsvoorwaarden
 • Een prima salaris van minimaal €16,90 bruto per uur inclusief vakantie geld, plus reiskostenvergoeding (als je geen studenten ov-kaart hebt) 
 •  Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 •  Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang
 •  Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

12 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Bijbaan pedagogisch medewerker KDV

Klinkt deze vacature als Bijbaan pedagogisch medewerker KDV voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Aethon. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres tjabine.bouma@aethon.nl en telefoonnummer 088 035 1500. De website van Unknown is http://www.aethon.nl. Je kan je voor deze vacature als Bijbaan pedagogisch medewerker KDV tot Tjabine Bouma.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Breukelen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Breukelen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Breukelen
 2. Bijbaan pedagogisch medewerker KDV Aethon 17-01-2024

Bekijk nog meer vacatures